Samenwerking

Ik ben super trots op onze bijzondere samenwerking met diverse (zorg)professionals. Samen hebben we één gemeenschappelijk doel: zorg op maat bieden die aansluit op jouw individuele behoeften. Door onze expertise te bundelen, kunnen we je ondersteunen bij het verbeteren van jouw algehele gezondheid en het bereiken van een gezonde levensstijl.

Ik werk samen met:

Logo Heali

Jenny van der Horst- Boer

Ik ben Personal Trainer, ik daag je graag uit in de outdoor training op locatie, in de Small Group trainingen bij de sportstudio, of op je werk met outdoor trainingen voor medewerkers.

Met Personal Training kan ik je helpen om je doel te behalen, het sporten weer op te pakken of begeleiden bij medische/ fysieke klachten.

Voor meer info bekijk de website www.heali.nl

Ik ga graag samen met jou aan de slag!

06 30 37 94 37

Logo Rianne

Rianne Ophoff

Hi, mijn naam is Rianne en met Vivacious sta ik voor fit en veerkrachtig de toekomst in. In eerste instantie kijken we samen hoe we jouw eetpatroon en voedingskeuzes kunnen aanpassen. Dit doen we aan de hand van de Schijf van Vijf en jouw persoonlijke voorkeuren.

Doordat voeding vaak een verpakking is van weggestopte gevoelens, gedachten of ons zelfbeeld of lichaamsbeeld, speelt gedragsverandering hierin ook een grote rol. Ik coach je om weer met plezier in je eigen lichaam te zitten en met trots naar jezelf te kijken in de spiegel. Ik help je graag op weg naar een fysiek en mentaal gezonde toekomst waarin jij je Vivacious (levendig) voelt!

www.livevivacious.nl
Tel: 06 31 26 35 08

Logo Roelof

Roelof Meijer

Heb jij last van fysieke klachten? Dan ben je bij Focus on Health fysiotherapie in Nieuwleusen aan het goede adres! Door de unieke behandelmethode van McKenzie therapie kan snel de oorzaak en oplossing van jouw klacht worden gevonden.

Hierin streef ik altijd naar zelfredzaamheid, ik leer hoe jij jouw eigen klachten kunt verhelpen zodat je niet met dezelfde klachten terug hoeft te komen! Door het gebruik van echografie kan tevens snel en eenvoudig beeldvormend materiaal gemaakt worden om de oorzaak van jouw klacht te achterhalen.

Focus on Health – Fysiotherapie – Echografie – Werkplekadvies
roelof@focusonhealth.nl
www.focusonhealth.nl

Logo Coachpraktijk Vechtdal

Henderike Vrielink

Wil je iets veranderen in je leven (privé of in je werk), maar lukt het je niet om doelen te stellen of concrete stappen te zetten? Misschien ga je daardoor wel twijfelen aan je eigen kunnen. Het liefste wil je een oplossing op recept, maar dat bestaat natuurlijk niet.

Ik los het dus níet voor je op. Maar ik help je wel om naar jouw eigen manier van doen en denken te kijken. Iedereen heeft zijn eigen vragen, problemen en uitdagingen. Mijn aanpak is altijd op maat, wat de een inspirerend vindt, is voor de ander namelijk vreselijk saai.

Ik probeer je dus niet in een standaard stappenplan te persen, we kijken samen naar wat het beste bij jouw proces past. Wandelen en een beetje humor zijn hierbij belangrijke ingrediënten voor mij.

www.coachpraktijkvechtdal.nl
06 37 54 32 13